Zorg & Ondersteuning

vi-logo

Er is een landelijk zorgsysteem voor veteranen, onder andere het Veteraneninstituut maakt daar deel van uit en biedt met het Centraal Aanmeldpunt daarvoor toegang. Wanneer u klachten ervaart als gevolg van uw (partners) inzet in militaire dienst, dan bent u bij het LZV (Landelijke Zorgsysteem voor Veteranen) aan het goede adres. Want daar is men goed bekend met de soms extreme omstandigheden waaronder u uw werk hebt gedaan, en met de gevolgen die dat kan hebben voor u en uw naasten. U bent er van harte welkom. Op deze pagina’s meer informatie over het LZV: www.veteraneninstituut.nl/zorg

Direct hulp nodig?

logo

Het Veteranenloket biedt toegang tot bestaande zorg en dienstverlening van het ministerie van Defensie, het Veteraneninstituut (Vi), het Landelijk Zorgsysteem voor Veteranen (LZV), het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP) en het Veteranen Platform (VP) en maakt deze centraal bereikbaar via één website en één telefoonnummer. Voor een acute zorgvraag is het loket ook buiten kantooruren bereikbaar.

Mailadres: info@veteranenloket.nl
Website:  www.veteranenloket.nl
Telefoon: 088-3340000

Handboek Veteraan

U vindt hierin antwoord op vrijwel alle vragen die bij veteranen en hun omgeving leven. Download hier het Handboek Veteraan in pdf-formaat.