Draagt u de veteranen in Almere een warm hart toe?

Veteranen Almere onderhoudt al sinds lange tijd nauwe contacten met het bedrijfsleven. De relatie is onder meer manifest geworden door het uitnodigen van mensen uit het bedrijfsleven voor de diverse bijeenkomsten en festiviteiten.

Partner worden van Veteranen Almere

Ook is Veteranen Almere partner van bedrijven die hun associatie met het leger, diverse vredesmissies en uitzendingen concreet maken door sponsoring. Met de partners in het bedrijfsleven ontwikkelt Veteranen Almere tailor made marketing-communicatie activiteiten of relatiemarketing. De prestaties en tegenprestaties zijn daarbij gericht op de belevingswereld van klanten, relaties, (potentiƫle) medewerkers of het algemene publiek.

Gesponserde activiteiten

Met de opbrengsten van sponsoring en partnerships financiert Veteranen Almere extra activiteiten, zoals betere educatieve en publieksvoorzieningen of extra aandacht voor de veteraan in al zijn facetten door lezingen, symposia en publicaties.

Iets voor U?

Bent u geĆÆnteresseerd in een presentatie van de mogelijkheden voor samenwerking dan kunt u contact opnemen of het onderstaande contactformulier invullen.

Veteranen Almere
afdeling Marketing & Educatie
info@veteranenalmere.nl

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam (verplicht)

  Uw Emailadres (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Opmerkingen